Echipa

Fundația Artmedia este o poveste de familie. A început în 1992 din dorința dnei Doina Popa, secretar literar la Teatrul Național Timișoara pentru mai bine de 25 de ani, de a aduce și promova la Timișoara și în regiune spectacole de marcă, pentru publicul pasionat de teatru.

Făuritori de momente culturale, organizatori de spectacole și evenimente, la Artmedia am fost mereu o echipă restrânsă. Dacă pentru 27 de ani, la cârma Artmedia s-a aflat Doina Popa, împreună cu Lucia Nicoară în perioada de început a Artmediei, din 2019 conducerea a fost predată nepoatei dnei Popa, Ana Iacob alături de Adriana Cnejevici, Director Economic al Artmediei de mai bine de 25 de ani și în prezent Vicepreședinte Artmedia.

Predare de ştafetă, după 27 de ani de Artmedia

A fost un act de curaj aventura pe care am început-o în… secolul trecut, într-o seară de octombrie, când am dăruit publicului o primă reprezentaţie cu Take, Ianke şi Cadâr, avându-i în distribuţie pe Dem Rădulescu, Radu Beligan şi Ion Lucian.

După atâta timp, după 151 de titluri aduse în oraş şi nu numai şi peste 170 de spectacole, trăiesc bucuria şi mulţumirea omului care a făcut ce-i place în şi pentru teatru. Dar vremea trece, anii îşi spun cuvântul şi vine momentul să ne amintim de vorba poetului:

Dacă mâna-ţi slabă sceptrul o apasă, altuia mai harnic locul tău îl lasă!

Ana Iacob

Președinte

Ana s-a alăturat organizării de spectacole în 2014 ca PR și Marketing Manager. A promovat peste 20 de proiecte marca Artmedia, a organizat un turneu național, a creat proiecte noi pentru fundație în zona artistică (District 21 și ARTalk) și este fondatorul Sunlight Theatre, festival de artele spectacolului din cadrul Flight Festival.

Este Președintele Fundației Artmedia din 2019.

Adriana Cnejevici

Vicepreședinte și Director Economic

Alin Iacob

Suport tehnic și web developper

Mădălina Herban

Events Manager & PR

Mădălina Herban, cea mai nouă membră a Fundației Culturale Artmedia, este responsabilă cu organizarea și gestionarea evenimentelor. Are grijă ca, înainte de orice eveniment, toate detaliile să fie puse la punct. Una din responsabilitățile ei este menținerea unei bune comunicări cu personalități, parteneri, mass-media și participanți ai evenimentelor.

Din dragoste pentru teatru…