Cu ce vă servesc?

28 august 2021, la Sunlight Theatre editia II

🎭 „Cu ce vă servesc?” este un spectacol despre o clientă care intră într-o cafenea. Aceasta neștiind ce să comande speră ca rezolvarea acestei dileme să vină din partea chelneriței. Chelnerița, vrând să-i vândă tot ce are la dispoziție, reușește să-și bage clienta în pragul depresiei. Dumnezeu se întâlnește cu amândouă, le încurcă și mai tare, le servește cea mai simplă lecție de viață și le face nota de plată.

🎬 Regia îi aparţine lui Chris Simion-Mercurian, iar alături de Maia Morgenstern va juca Rodica Mandache.

Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugène Ionesco, Pascal Bruckner (președinte de onoare al Teatrului G53) a creat o spumoasă comedie de situație – în cheie absurdă – o experiență prin care, la un moment dat, trece fiecare dintre noi.

CU CE VĂ SERVESC? se regăsește în viața noastră de zi cu zi, în dilemele noastre, în fricile noastre, în asemănările noastre. Suntem suma alegerilor pe care le facem. Ne diferențiază curajul de a schimba cât mai des perspectiva subiectivă și umorul de a ne vedea din afara noastră.Rezervă-ţi chiar acum biletul şi regăsește-te în piesă alături de Maia Morgenstern!

Pret : 79lei

 Cu ce vă servesc? – de Pascal Bruckner

• Distribuţie: Maia Morgenstern, Rodica Mandache și Chris Simion-Mercurian

• Autor/Traducere: Pascal Bruckner/Ramona Pavel

• Regia: Chris Simion-Mercurian

• Scenografia: Iuliana Vâlsan

• Costume: Mirela Trăistaru

• Asistent costume: Iolanda Mutu Jr.

 Durata: 1h 20 min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *